14 PÄIVÄN PALAUTUSKÄYTÄNTÖ

Koska et pysty tarkistamaan tuotetta niin perusteellisesti kuin tavallisessa myymälässä, voit velvoitelain mukaan peruuttaa etäsopimuksen 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palvelun oston tapauksessa määräaika alkaa kulua ostosopimuksen tekemisestä.

Palauttaessasi sinun pitäisi tietää seuraavat asiat:

    • Voit aina peruuttaa sopimuksen 12 kuukauden kuluessa päivästä, jona tuote saapuu sinulle jos tuote ei vastannut odotuksiin.
    • Huom! Tuotteen / tuotteiden palautuksen yhteydessä asiakas maksaa toimituskulut.
    • Jos päätät peruuttaa sopimuksen, sinun on palautettava maksamasi summa (toimituskulut mukaan lukien) välittömästi, mutta viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisesta. Tuotteet on palautettava myyjälle samassa ajassa.
    • Jos olet saanut tilauksen tuotteesta internetissä ja se on viallinen, sinulla on oikeus valittaa myyjälle kahden vuoden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. 14 päivän palautuskäytäntö ei koske muun muassa: henkilökohtaisia tarpeitasi varten valmistettuja tavaroita (esim. koon mukaan); helposti pilaantuvat tai ikääntyvät tavarat; kausijulkaisut (kuten lehdet); ääni- ja videotallenteet ja tietokoneohjelmistot, joissa on kuluttaja avannut kotelon suljetussa pakkauksessa olevat tavarat, jotka eivät sovellu palauttamiseen terveys- tai hygieniasyistä (esim. kosmetiikka, alusvaatteet ja bikinit); viihde- ja matkapalvelut.